Over Silk'n

Silk’n is de wereldwijde leider in professionele, esthetische apparaten voor thuisgebruik. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het leven gemakkelijker en comfortabeler te maken.

BEAUTYPRODUCTEN VOOR THUISGEBRUIK
Onze beautyproducten zijn onderverdeeld in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging. Silk’n is het meest bekend om de permanente ontharingsapparaten met HPL™ technologie. Dit betekent permanente haarverwijdering met lichtpulsen. Met onze apparaten kunt u gemakkelijk ongewenste haargroei op lichaam en gezicht verwijderen in het comfort van uw eigen huis!

ADEMBENEMENDE RESULTATEN
Silk’n combineert bewezen resultaten met adembenemende resultaten en lanceert continu nieuwe, revolutionaire producten in elke beautycategorie. Succesvolle behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n beschikbaar voor thuisgebruik.

MILJOENEN GEBRUIKERS WERELDWIJD
Silk’n introduceerde het eerste ontharingsapparaat voor langetermijnontharing een decennium geleden. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 1 miljoen ontharingsapparaten verkocht. Ons wetenschappelijke team van beautyexperts ontwikkelen dag in dag uit nieuwe ideeën, waarmee onze beautycategorieën steeds uitgebreider worden. Voor meer gedetailleerde informatie over al onze producten kunt u onze website Silkn.eu bezoeken.

 
 

 
 

WIJZIGING BEDRIJFSNAAM

Silk’n Holding B.V. in Nederland heeft met ingang van november 2022 “de activiteiten” en de dochterondernemingen van Home Skinovations Ltd overgenomen. Door deze overname is de bedrijfsnaam gewijzigd van Home Skinovations Ltd in Silkn beauty Ltd.

De producten kunnen worden geïdentificeerd met naam en logo van Home Skinovations of Silk’n beauty.

Dit heeft geen gevolgen voor de registratie, het adres, het productassortiment, het productontwerp, de productielocatie, het proces en het kwaliteitsbeheersysteem van het bedrijf.

Back to top