Garantie

De wettelijke garantie
Elk product dat u bestelt bij Silk’n dient in optimale conditie te verkeren. Als de geleverde bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen, dan zijn er verschillende wettelijke garanties. Zo hebt u het recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van het aankoopbedrag bij retourneren binnen 14 dagen na overleg van een bewijs van aankoop. De eerste zes maanden na aankoop geldt een omgekeerde bewijslast. Dat wil zeggen dat wanneer Silk’n aan kan tonen dat het defect is ontstaan door toedoen van de klant, het bedrijf niet verantwoordelijk is voor het defect en ook niet garant staat voor de kosten van de reparatie.

2 jaar fabrieksgarantie
Alle producten van Silk’n hebben een fabrieksgarantie van twee (2) jaar. Gaat het product kapot binnen dit tijdsbestek? Dan hoeft u niet aan te tonen hoe het product is kapot gegaan. Is de garantie afgelopen en gaat het product kapot? Dan geldt er een bewijslast van uw kant.

In de garantievoorwaarden staat wanneer u precies garantie hebt, en wat de garantie betekent. Wilt u dus weten waar u recht op hebt? Lees dan de garantievoorwaarden die in de verpakking van uw product zit.

Extra garantie
Afhankelijk van het product, kan het voorkomen dat u in aanmerking komt voor extra garantie. Wanneer dit het geval is, vindt u in uw verpakking een voucher die u hierop attendeert. In de voucher leest u hoe u gebruik kunt maken van de extra garantie.

Let op: garantie bij aankopen gedaan buiten de Silk’n shop
Hebt u uw Silk’n product niet in onze webshop gekocht, maar in een winkel? Ga met een kapot product altijd eerst naar de winkel, waar u een koopovereenkomst mee hebt afgesloten. De winkelier zal vervolgens het verdere proces afhandelen.

Back to top