Rimpelvermindering & huidverstrakking
Is huidverjonging mogelijk zonder fillers of andere cosmetische ingrepen? Ja, met de fenomenale Silk’n FaceTite! Deze beautytool verjongt uw huid op natuurlijke wijze van binnenuit. Ontdek hieronder hoe!
  • Hoe werkt Silk'n FaceTite?
    Hoe werkt Silk'n FaceTite? - 1:25
  • Voor en na foto's
    Voor en na foto's - 1:59
  • Fan van FaceTite
    Fan van FaceTite - 7.27
quotes-icon
Het werkt echt!! Ik zie nu na 2-3 weken al resultaat (en ik niet alleen maar ook reacties uit de omgeving dat mijn huid er goed uit ziet!). Lijntjes duidelijk minder diep, huid voelt steviger en oogt voller.
Angelique40 – 5 sterren
quotes-icon
Na 10 weken kan ik het verschil zien. Vooral de fijne lijntjes rond mijn ogen zijn zeker zichtbaar verbeterd. Na een week of zes begonnen vriendinnen op te merken dat mijn huid er veel beter uit zag. Strakker. De rimpels zijn minder hard, scherp.
Nusch – 4 sterren
quotes-icon
Heb de FaceTite nu een aantal maanden. Ik ben zeer tevreden, mijn huid voelt zachter en steviger, er zijn minder rimpels, sommige rimpels zelfs weg, gezonde huidskleur. Het apparaat doet wat het zegt. Het is echt een aanrader.
Harma1966 - 5 sterren
Kies uw FaceTite!
Kies een van de FaceTite-pakketten hieronder en herwin uw jeugdige uitstraling!
FaceTite
KOOP NU!
FaceTite Velvet (+1 extra)
KOOP NU!
FaceTite Ritual (+5 extra's)
KOOP NU!

* Onafhankelijk onderzoek: veiligheid en werkzaamheid van een thermisch gereguleerd radiofrequentieapparaat voor thuisgebruik voor behandeling van fijne lijntjes/ rimpels en verslapping.
** Onafhankelijk onderzoek: veiligheid en werkzaamheid van een thermisch gereguleerd radiofrequentieapparaat voor thuisgebruik voor behandeling van fijne lijntjes/ rimpels en verslapping. De resultaten vóór en 1 maand na 20 tweewekelijkse sessies, toonden aan dat 96% van de patiënten een gemiddelde verbetering van 1,6 graden behaalde in hun Fitzpatrick rimpel- en elastoseschaal, zonder significante complicaties.

 
Back to top