Blog

Stralende glimlach door elektronisch poetsen

Gevoelige tanden: Waarom je zou moeten poetsen met een elektrische tandenborstel

Poets jij nog steeds met de hand? Poetsen met een elektrische tandenborstel geeft betere resultaten dan poetsen met een gewone tandenborstel. Zeker als je terugtrekkend tandvlees en gevoelige tanden hebt.

7 months ago
LINDA. lezers testen Silk'n Tightra
Feet care

Stappenplan voor mooie voeten

Heb jij een Silk'n voetverzorgingsapparaat aangeschaft en wil je wat extra tips voor mooie, gladde voeten? Graag geven we je een stappenplan mee voor het verkrijgen van mooie, zachte voeten.

2 years ago
Tightra

Voel je weer lekker in je vel

Heb jij een Tightra-apparaat aangeschaft? Dit apparaat helpt je weer lekker in je vel te voelen, omdat het een aantal vaginale klachten kan aanpakken. Graag geven we je nog wat tips, zodat je snel resultaat ziet en je weer lekker in je vel voelt.

2 years ago
IPL

Glad, gladder, gladst: zo doe je dat!

Onthaar jij je lichaam/gezicht al met IPL? Als je dat nog niet doet, kun je bij ons een IPL-apparaat aanschaffen. Deze tips hieronder kunnen je vervolgens helpen bij het verkrijgen van een gladde huid.

2 years ago
Facial cleansing brush

Tips voor bij je gezichtsborstel

Heb jij een Silk'n gezichtsborstel aangeschaft of ben je van plan er een aan te schaffen? Graag geven we je nog wat tips, zodat jij een stralende huid krijgt. 

2 years ago
Mondverzorging

Schonere tanden, gezonder tandvlees

Tanden poetsen met een elektrische tandenborstel is leuk en goed voor je mondgezondheid. Graag geven we je nog wat tips voor het verkrijgen van schonere tanden en gezonder tandvlees.

2 years ago
Ja, ik wil een peachy glow!

Ja, ik wil een peachy glow!

Haal alles uit je gezichtsreiniging met Silk'n Bright. Graag geven we je wat tips, zodat jij een stralende huid krijgt. 

2 years ago

Eelt verwijderen met MicroPedi

We stoppen onze voeten dagelijks weg in (vaak veel te oncomfortabele) sokken en schoenen en kijken er meestal nauwelijks naar om. En dat terwijl je voeten juist wel wat extra verzorging kunnen gebruiken! Gelukkig is er een oplossing waarmee je op een bijzonder efficiënte manier eelt van je voeten kunt verwijderen, zonder dat je daar veel tijd in hoeft te steken en zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen: de Silk’n MicroPedi! Op deze pagina vertellen we je alles dat je moet weten over voetverzorging met behulp van deze gebruiksvriendelijke elektrische voetvijl.

6 years ago
Voeten vijlen

Voeten vijlen

Een beetje eelt op je voeten is heel normaal. Het vormt in feite een beschermlaagje voor je voeten. Maar te veel eelt kan klachten veroorzaken. Overtollig eelt wordt veroorzaakt door constante wrijving en druk. Dit kan verschillende oorzaken hebben...

6 years ago
Back to top