Blog

Eelt verwijderen met MicroPedi

We stoppen onze voeten dagelijks weg in (vaak veel te oncomfortabele) sokken en schoenen en kijken er meestal nauwelijks naar om. En dat terwijl je voeten juist wel wat extra verzorging kunnen gebruiken! Gelukkig is er een oplossing waarmee je op een bijzonder efficiënte manier eelt van je voeten kunt verwijderen, zonder dat je daar veel tijd in hoeft te steken en zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen: de Silk’n MicroPedi! Op deze pagina vertellen we je alles dat je moet weten over voetverzorging met behulp van deze gebruiksvriendelijke elektrische voetvijl.

3 years ago
Voeten vijlen

Voeten vijlen

Een beetje eelt op je voeten is heel normaal. Het vormt in feite een beschermlaagje voor je voeten. Maar te veel eelt kan klachten veroorzaken. Overtollig eelt wordt veroorzaakt door constante wrijving en druk. Dit kan verschillende oorzaken hebben...

3 years ago
Voetverzorging tijdrovend? Het kan ook anders

Voetverzorging tijdrovend? Het kan ook anders

Als je last hebt van overtollige eeltvorming op je voeten, zijn er allerlei manieren om het eelt zelf te verwijderen. Puimsteentjes, eeltvijlen en eeltraspen werken in principe wel, maar zijn niet echt effectief en bovendien niet voor iedereen geschikt

3 years ago
Last van eelt op je voeten?

Last van eelt op je voeten?

Heb jij ook last van eelt op je voeten? Hieronder vertellen we je wat eelt precies is, wat de oorzaken van overmatige eeltvorming zijn, waar het toe kan leiden én hoe je ervan af komt!

3 years ago
Schaamstreek langdurig ontharen met Silk’n Jewel

Schaamstreek langdurig ontharen met Silk’n Jewel

Je schaamstreek ontharen resulteert vaak in een overgevoelige huid, ingegroeide haartjes en andere irritaties. Heb je het helemaal gehad met dat scheren en waxen? Wil je voorgoed van het haar in je schaamstreek af? Maak dan kennis met de Silk’n Jewel!

3 years ago
Laserontharing schaamstreek

Laserontharing schaamstreek

Heb je veel last van overmatige of ongewenste beharing in je schaamstreek en wil je hier graag van af? Met scheren komen de haartjes altijd heel snel weer terug, en waxen kan erg pijnlijk zijn. Om nog maar niet te spreken over de irritaties en ingegroeide haartjes die het ontharen van je schaamstreek kan veroorzaken. Gelukkig is er ook een permanente oplossing! In dit artikel vertellen we je alles dat je moet weten over laserontharing van je schaamstreek.

3 years ago
Gene voor overbeharing schaamstreek

Gene voor overbeharing schaamstreek

Elke vrouw worstelt tijdens het volwassen worden met wat ze nu moet doen met het haar dat in de schaamstreek groeit. Wat is nu een ‘normale’ look voor daarbeneden? Waarom groeit er zo veel haar? Wat is de beste manier om van overbeharing af te komen? Ben ik de enige die dat doet? Wat vinden mannen er eigenlijk van?

3 years ago
Hoe kom ik van overbeharing bij mijn schaamstreek af?

Hoe kom ik van overbeharing bij mijn schaamstreek af?

Veel vrouwen hebben last van overbeharing rondom hun schaamstreek. Het is heel normaal dat het haar in je schaamstreek dikker en stugger is dan op andere plekken. Wil je intieme delen (geheel of gedeeltelijk) te ontharen? We hebben de opties voor je op een rijtje gezet!

3 years ago
Langdurig ontharen van rughaar met Silk’n Motion

Langdurig ontharen van rughaar met Silk’n Motion

Silk’n heeft ervoor gezorgd dat behandelingen voor langdurige haarverwijdering, die vroeger alleen in de schoonheidssalon mogelijk waren, nu ook veilig thuis kunnen worden uitgevoerd. Wil je langdurig af van het haar op je nek, schouders en rug? En dan nog het liefst zonder pijn te hoeven lijden? Dan is de Silk’n Motion de ideale oplossing!

3 years ago

Laserontharing rug

Heb je last van ongewenste beharing op je nek, schouders en rug, en wil je hier graag vanaf? Scheren is lastig om zelf te doen, en de haartjes komen altijd veel te snel weer terug. Waxen en harsen is pijnlijk en kan ingegroeide haartjes en andere irritaties veroorzaken. Gelukkig is er ook een andere oplossing om van dat haar af te komen. Hieronder bespreken we hoe je langdurig van dat haar op je nek, schouders en rug af kunt komen!

3 years ago
Back to top